الطريقة:-
- هاتى شويه جنزبيل مطحون قد معلقه الشاى وتعجنيهم بقليل من الماء الفاتر من الصنبور بحيث تكون العجينة لا سايله ولا يابسه وتحطيهم على الانف لحد ماتنشف
وتغسليها
-ومره تانيه جبت كيلو جنزبيل طازج وبقيت اقشر حته كل يوم وهاتك يادعك بس بالراحه كذا مره فى اليوم
وبحفظ باقى الكيلو فى الفريزر عادى واطلع قطعه قطعه
انا بقيت كل يوم اعملها على مااخلص شغل المطبخ اغسلها لحد ماوصلت للحجم الاصلي ههههه
على فكره بينفع مع البشره الدهنيه اوى لان الدهون بتسبب فى تغليظ الجلد حول الانف وكمان
بعد الحمل استخدميه لاعاده الانف الى حجمها الطبيعى
منقول للافادة