طريقه عمل احلى واسهل رقاق بالحمه المفرومه بكل تفصيله السحريه
الطريقه :
هنعصج اللحم مع بصلتين وفلفل اخضر وطماطم مقطعة بالسكين قطع صغيرة.هنسخن طاسة ثم نضع الزيت وأول ما يسخن ننزل باللحمة ونقلب حتى يتغير لونها ،ننزل بالبصلتين ونقلب شوية يدبل البصل ننزل بالفلفل والطماطم المقطعة صغير ونغطي الطاسة ونتركها على نار هادئة حتي تستوي. وتسيبيها تبرد .
تعالى نحضر شوربه علشان نسقى فيها الرقاق
الطريقة:
هتجيبى بصله متوسطه وتحمريها نصف سوى وتنزلي عليها بمعلقه صلصه و3 كوبيات شوربه ومعلقتين سمن صغيرين ودى بتفرق كتير لانها تجعل الرقاق خفيف على المعده وطعمه تحفه وفى نفس الوقت غير معجن ومورق .
بعد غليان الشوربه ضعى الرقاق واحده واحده فيها حتى يصبح طرى وضعى اربع رقاقات ثم حشوا اللحمه ثم اربع رقاقات وبعدها ضعى على الوجه سمن ليحمر وضعيه فى الفرن على درجه حراره 180 لمده نصف ساعه او حتى يحمر وبعد خروجه غطيه بغطاء حتى يصبح طرى وغير ناشف وبعدها قطعيه🥘🍕
وبالهنا والشفا وعيد مبارك💖
رجاء دوس لايك او علقى حتى نشعر بتفاعلكم
الطريقه :
هنعصج اللحم مع بصلتين وفلفل اخضر وطماطم مقطعة بالسكين قطع صغيرة.هنسخن طاسة ثم نضع الزيت وأول ما يسخن ننزل باللحمة ونقلب حتى يتغير لونها ،ننزل بالبصلتين ونقلب شوية يدبل البصل ننزل بالفلفل والطماطم المقطعة صغير ونغطي الطاسة ونتركها على نار هادئة حتي تستوي. وتسيبيها تبرد .
تعالى نحضر شوربه علشان نسقى فيها الرقاق
الطريقة:
هتجيبى بصله متوسطه وتحمريها نصف سوى وتنزلي عليها بمعلقه صلصه و3 كوبيات شوربه ومعلقتين سمن صغيرين ودى بتفرق كتير لانها تجعل الرقاق خفيف على المعده وطعمه تحفه وفى نفس الوقت غير معجن ومورق .
بعد غليان الشوربه ضعى الرقاق واحده واحده فيها حتى يصبح طرى وضعى اربع رقاقات ثم حشوا اللحمه ثم اربع رقاقات وبعدها ضعى على الوجه سمن ليحمر وضعيه فى الفرن على درجه حراره 180 لمده نصف ساعه او حتى يحمر وبعد خروجه غطيه بغطاء حتى يصبح طرى وغير ناشف وبعدها قطعيه🥘🍕
وبالهنا والشفا وعيد مبارك💖
رجاء دوس لايك او علقى حتى نشعر بتفاعلكم